Joan & Marian

Je thuis voelen! Een plek waar je heerlijk tot rust komt en wakker wordt met het getjilp van de vogels. Het haasten, waar toch het merendeel van ons leven uit bestaat, is hier niet!

 

Een heerlijk rustige plek met weids uitzicht, daar vindt u onze B&B appartementen Thús yn Hantum. Gelegen op een terp aan de rand van het Noord Friese dorpje Hantum. Dit is vlakbij bij het gezellige stadje Dokkum, welke één van de Friese Elfstedentocht steden is. Om de hoek ligt het Nationaal park Lauwersmeer, het mooiste natuurgebied van Nederland. Ook het UNESCO Wereld Erfgoed de Waddenzee is binnen enkele minuten te bereiken. Wat denkt u van een trip naar één van de Waddeneilanden? Een uitstapje naar Ameland of Schiermonnikoog is zo gepland, want op steenworp afstand ligt de boot op u te wachten om u over te varen. Of heerlijk uitwaaien bij Holwerd, Ternaard, Wierum of Moddergat/Paesens?

 

Sinds onze verhuizing in juli 2021 zijn wij in Hantum terecht gekomen en voelden ons hier meteen thuis. Om een B&B te kunnen runnen moet je een aantal eigenschappen hebben, zoals zorgzaamheid, een luisterend oor en behulpzaamheid. Deze heeft Marian zich eigen gemaakt in de thuishulp waarin zij jaren werkzaam is geweest. ‘Wat ik toen voor mijn cliënten was, kunnen wij nu voor onze gasten zijn.’ Soms kom je tot het besef in je leven dat je eruit moet halen wat erin zit en moet genieten van de dingen die je wilt doen. En ja, dan moet je soms dus een stap durven zetten. Dat is wat wij gedaan hebben, een stap zetten om deze B&B appartementen te starten en onze gasten zich Thús te laten voelen bij Thús yn Hantum. Bij ons vindt u de rust en ruimte om heerlijk te genieten van het vrije uitzicht over de landerijen, de molen van Hantum en de Stoepa om weer opgeladen na een verblijf terug naar huis te keren.